FREDAGSKLIPP v. 41 FREDAGSKLIPP v. 41
FREDAGSKLIPP v. 38 FREDAGSKLIPP v. 38

Krysslinjelaser
LAX 300 Green

Art.nr 19033

Ny GREENBEAM teknologi med synlig linje upp till 30 m. Den gröna lasern är 4 gånger mer synlig för ögat än den konventionella röda lasern. Knivskarpa linjer även över stora ytor. Mångsidig användning med horisontell linje, vertikal linje och två punkter upp/ner. Portabel högtalare från JBL värde 300 kr på köpet.

BESSEY BESSEYPå den nya micrositen tillhandahåller spännverktygsspecialisten BESSEY ett omfattande utbud av information om självjusterande snabbspännare
 
 http://schnellspanner.bessey.de/sv/

Designers, hantverkare och köpare kan hitta tekniska detaljer och intressanta fakta om det unika utbudet av tillbehör samt spännande utdrag ur historiens sortiment.Wera 2go 2 Verktygslåda
Art.nr 004351

En formstabil robust verktygslåda med kardborrsystem för att fästa ytterligare 2go-komponenter och textila Wera boxar och väskor med kardborrzon. Med bärhandtag och axelrem med rörlig bred dyna, reglerbar på längden och avtagbar. Avtagbart fodral med bärhandtag och variabel avdelare med kardborrband för indelning i upp till 5 innerfack.
LAR 350 rotationslaser
Ny laser från Stabila med innovativ Motion Control för enkelt användande. En rörelsesensor i fjärrkontrollen känner av varje rörelse och skickar dessa till lasern via infraröd teknologi på ett avstånd upp till 20 m. Med avancerad LED Assist för säkerhet på arbetsplatsen. Se mer i produktvideon: https://www.youtube.com/user/StabilaToolsKnipex
Art.nr 1362180SB

För skalning av enkel-, multipla och fina flertrådiga ledare med plast och gummi isolering; med kabelsax för kapning av Au och Al-kablar. Polerat huvud och flerkomponentshandtag.

 

STABILA är stolt över att presentera sin nya hemsida med en tydlig, modern och kundvänlig design. Tillsammans med en mängd information om kvalitetsmätverktyg, har den också ett brett utbud av multimediainnehåll för användarna att njuta av: högupplösta videor, omfattande bildgallerier och bekväma nedladdningar.
 
Takstöttor från Bessey
Art.nr:
ST125     (75-125 cm)
ST250     (145-250 cm)
ST290     (160-290 cm)

Positionerar och håller fast t. ex gipsskivor, träplankor, pane-ler, metallister, folier och belysningsarmaturer. Stödet kan till och med användas under snedtak. Fixeras snabbt och enkelt genom endast två arbetssteg.

Wera 2go 3 Verktygsbox
Art.nr 004352

Robust och stabil tom verktygsbox med bärhandtag, för förvaring och
för transport av verktyg och smådelar. Med kardborre för dockning med
systemet Wera 2go.

 

FREDAGSKLIPP v. 39 FREDAGSKLIPP v. 39
FREDAGSKLIPP v. 37 FREDAGSKLIPP v. 37
D-JUMP Low
Art.nr 172025C6830_strl

Modern och bekväm sko i ”skatestil”. I vattenavvisande skinn med stålhätta, spiktrampskydd och med uttagbar ergonomisk inläggssula i D-Foam. Storlek 35-48.

Wera 2go 1 Verktygshållare
Art.nr 004350

Verktygshållare med kardborrsystem för att fästa ytterligare Wera 2gokomponenter och textila Wera boxar och väskor med kardborre. Axelrem med rörlig bred dyna, reglerbar på längden och avtagbar.


 

Wera 2go 4 Fodral
Art. nr 004353

Fodral Wera 2go 4 med individuellt inställbar indelning av utrymmet för skruvmejslar och andra verktyg.